De necrezut ! Simona Halep a fost eliminată din primul tur la Austrialian Open

Este a doua oara cand Halep paraseste aceasta competitie dupa primul tur.

 

Simona Halep a lasat impresia ca nu este in plenitudinea fortelor fizice, fiind surclasata de Rogers. Romanca a fost lipsita de agresivitate si de combativitate, serviciul ei al doilea a fost la pamant, iar miscarea din teren departe de cea cu care a impresionat lumea tenisului. Dincolo de fileu, Rogers a fost ceea ce nu a reusit Halep, sa serveasca si sa returneze puternic, sa joace pe pe marginile terenului si sa domine meciul.Prima parte a intalnirii a fost echilibrata, cu game-uri si schimburi de mingi lungi. Cele doua jucatoare si-au facut serviciul pana la 2-3, cand Halep a ratat un voleu si Rogers a obtinut break-ul.

 

Nu pot sa spun prea multe despre cum am jucat, pentru ca n-am putut fi la nivelul meu cel mai bun. Cred ca e prima oara cand spun asta, ca din cauza durerii n-am putut face mare lucru.S-ar putea sa nu joc o perioada. Vreau doar sa ma fac bine, pentru ca genunchiul e foarte sensibil. E prima data cand am probleme la genunchi si vreau sa nu agravez, a spus Simona Halep

Este pentru al doilea an consecutiv când Halep părăsește turneul de la Antipozi în runda inaugurală, anul trecut fiind învinsă de chinezoaica Shaui Zhang.

Pentru prezența în primul tur de la Australian Open, Halep va primi 35.000 euro și 10 puncte WTA.

 

No Comments Yet.

Leave a comment

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien