Deputatul Eugen Bejinariu – in fata unei noi confruntari cu procurorii DNA

Liviu Dragnea, președintele PSD: Când începe sesiunea în februarie, intră pe ordinea de zi. Dragnea a adăugat că deputații PSD vor vota conform conștiinței, arătând că nu crede că se pune problema respingerii solicitării Parchetului: “Să ajungem acolo. Votăm pentru… cum dictează conștiința. Nu cred că se va pune problema să se respingă solicitarea de la Parchet, dar discutăm atunci” 

bejinariu1Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat joi că soli­citarea DNA privind efectuarea ur­măririi penale în cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu va intra pe ordinea de zi a plenului în februarie, când începe sesiunea.

Întrebat dacă este nevoie de o nouă solicitare a Parchetului în privința deputatului PSD Eugen Bejinariu, Dragnea a precizat: “Nu, din câte știu eu, nefiind cvorum (în 5 decembrie — n.r.), când începe sesiunea în februarie, intră pe ordinea de zi”.

Dragnea a adăugat că deputații PSD vor vota conform conștiinței, arătând că nu crede că se pune problema respingerii solicitării Parchetului.

“Să ajungem acolo. Votăm pentru… cum dictează conștiința. Nu cred că se va pune problema să se respingă solicitarea de la Parchet, dar discutăm atunci”, a afirmat Dragnea.

În 5 decembrie, ședința de plen a Camerei Deputaților în care urma să se dezbată și să se voteze cererea DNA privind efectuarea urmăririi penale a deputatului Eugen Bejinariu nu a putut avea loc din cauza lipsei de cvorum.

DNA a cerut încuviințarea efec­tuării urmăririi penale în cazul deputatului Eugen Bejinariu, acuzat de abuz în serviciu în dosarul “Microsoft 2″. (Agerpres)

No Comments Yet.

Leave a comment

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien