Andreea Marin , apariție șoc după divorț

Anul 2017 ne-a adus în prim-plan o nouă Andreea Marin, asta după ce în noiembrie şi decembrie, “Zâna” a fost un monument de tristeţe din cauza divorţului. Vedeta s-a relaxat într-un centru de detoxifiere din Braşov şi ne-a arătat, cu generozitate, ce bine arată în sala de sport, dar şi în sutien, la saună.

Pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion, Andreea Marin (41 de ani) şi-a făcut bagajele şi a plecat la Braşov, la un celebru centru de detoxifiere, destinaţia ideală după Sărbători cu cozonac şi sărmăluţe. Timp de trei zile, vedeta nu a pus în gură mâncare solidă, ci doar sucuri verzi, prescrise de medicul nutriţionist: suc de grâu, suc din plante, supe, ceaiuri, apă alcalină. Această dietă a fost însoţită de activităţi de relaxare, precum meditaţie, yoga, dans, pilates, plimbări, dar şi de tratamente corporale, care te fac să te simţi ca nou-născut: saună, duş cu cromoterapie, baie turcească etc. Ei bine, într-o astfel de încăpere a apucat-o curajul şi generozitatea pe Andreea Marin şi ne-a arătat ceea ce doar Tuncay Ozturk a văzut, în ultimii ani, în dormitor.

“A meritat aventura prin nămeţi până la Braşov. Aş fi pierdut trei zile de purificare la minte, trup şi suflet. Cum am ajuns, am început cu supa, apoi o saună de 30 de minute, procedura de modelare corporală numită radiofrecvenţă. A urmat masajul thai şi discuţia cu nutriţionistul. Zilele următoare, plimbări pe munte dimineaţa, yoga, sport, hamam, masaj terapeutic, ozonoterapie, pilates, tratament facial şi, bineînţeles, dieta sub îndrumarea specialistului”, şi-a detaliat Andreea experienţa de reîntinerire.

No Comments Yet.

Leave a comment

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien