Nicole Kidman îşi doreşte să devina mamă la 49 de ani

Nicole Kidman trage din greu să devină mamă. Îndrăgita actriță australiană a declarat recent că își dorește să devină mamă naturală pentru a treia oară. Ea are deja patru copii, dintre care doi sunt biologici şi doi sunt adoptaţi.

 

Celebra actriță susține că a suferit foarte mult după încercările sale eșuate de a rămâne din nou însărcinată, însă cu toate acestea, încă speră ca anul acesta să rămână gravidă din nou pentru că pentru ea „copiii sunt cea mai mare bucurie a vieții ei”. „După toate lucrurile care s-au întâmplat în viața mea, să fiu mamă a fost singurul lucru care a schimbat totul în bine”, a declarat aceasta pentru Daily Mail.

Nicole i-a adoptat pe copiii ei cei mari, Isabella (25 de ani) și Connor (21 de ani), pe vremea când era căsătorit cu Tom Cruise. Apoi, în ciuda așteptărilor, a reușit să o conceapă natural, în urmă cu opt ani,  pe fiica ei Sunday Rose cu cel de-al doilea soț, cântărețul de muzică country Keith Urban. Al doilea lor copil, Faith, a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, în urmă cu cinci ani, însă nu vrea să se oprească aici.

„Încă mai am o speranță că anul acesta se va întâmpla ceva cu mine. Keith și eu ne-am dori să avem mai mulți copii. Bunica mea a născut-o pe mama mea la vârsta de 49 de ani. Aș fi mai mult decât fericită și l-aș aștepta cu brațele deschise”, a spus Nicole, care a vorbit deschis și despre încercările ei eșuate și dureroase de a rămâne însărcinată.

„Treci prin eșec iar și iar și apoi te gândești că s-ar putea să nu se întâmple niciodată. Eu sincer chiar nu credeam că voi reuși vreodată să aduc pe lume un copil, dar apoi la 41 de ani am devenit mamă. După atâția ani de încercă, s-a întâmplat în ciuda tuturor așteptărilor. Am apelat la o mamă surogat pentru a doua fiică pentru că ne doream așa mult încă un copil, încât devenise dureros. Am crezut că șansele mele de a concepe din nou erau din ce în ce mai slabe, apoi am avut-o pe Faith”, a mai spus actrița.

Nicole Kidman va împlini 50 de ani, în luna iunie. Ea și Keith sunt căsătoriți din 2006 și în ciuda faptului că în ultimii ani au tot circulat zvonuri că cei doi sunt la un pas de divorț, actrița a dat de înțeles că între ei nu există nici un fel de probleme, ba mai mult se chinuiesc de ceva timp să devină iar părinți.

No Comments Yet.

Leave a comment

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien