20 de afirmatii puternice pe care sa ni le spunem in fiecare zi

Marc Chernoff: 20 de afirmatii puternice pe care sa ni le spunem in fiecare zi

 

1.Cel mai mare si mai complex obstacol pe care va trebui sa il depasesc este mintea mea.

2. Nu pot sa controlez cu exactitate ce se intampla in viata, insa pot controla felul in care reactionez la tot ce mi se intampla. In reactia mea este puterea mea cea mai mare.

3. Trebuie sa accept orice mi se intampla si cel mai important lucru este sa il intampin cu tot ce am mai bun de oferit.

4. O sa incetez sa ma concentrez pe cat de stresat sunt si o sa-mi amintesc cat de binecuvantat sunt. A ma plange nu imi va schimba realitatea, dar o atitudine pozitiva da.

5. A fi pozitiv nu inseamna a ignora negativul. A fi pozitiv inseamna a depasi negativul. Este o mare diferenta intre cele doua.

 

6. Nu o sa ma las prins intre ce ar fi putut sa fie sau ce ar fi trebuit sa fie. O sa privesc in schimb catre puterea si posibilitatea a ceea ce este chiar acum.

7. Nu sunt un produs al circumstantelor mele. Sunt un produs al deciziilor mele. Este despre a nu-mi lasa frica sa imi decida viitorul.

8. O sa ma pun pe picioare. Iar si iar. Cu cat mai repede imi revin din probleme, cu atat mai repede o sa ajung catre ce ma indrept in viata.

9. Urmatorul meu pas in directia potrivita nu trebuie sa fie un pas mare.

10. Rabdarea este o expresie autentica a increderii, a acceptarii, a pacii si a credintei in propriile abilitati. Este un semn de putere. O sa-l practic.

11. Cand descopar ca nu am timp pentru ce conteaza, o sa ma opresc din a face lucruri care nu conteaza.

12. Pot sa simt intotdeauna puterea autentica, pozitiva care curge din decizia mea de a ma ridica deasupra dramei neinsemnate si a acelor lucruri care imi distrag atentia si care nu conteaza oricum.

13. In loc sa ma enervez, o sa invat lectia. In loc de invidie, o sa simt admiratie. In loc de ingrijorare, o sa actionez pozitiv. In loc de indoiala, o sa am credinta.

14. Cu cat simt mai mult timp pacea, cu atat devin mai puternic. Pacea in interior duce la progres adevarat si plin de semnificatie in exterior.

15. Nu este nimic egoist in a te ingriji de propria persoana si in a te iubi. Nu pot darui ce nu am. Cand imi voi imbogati propria viata, voi darui viata si altora.

16. Daca iarba pare mai verde de partea cealalta, este pur si simplu modalitatea vietii de a-mi aminti sa ud iarba pe care ma aflu.

17. De acum incolo voi fi prea ocupat sa imi ud propria iarba ca sa observ ca a ta este mai verde.

18. O sa ma concentrez pe a-mi imbunatati propria persoana, nu pe a gandi ca sunt mai bun.

19. O sa practic recunostinta, chiar si in mijlocul frustrarii si al disperarii, ca sa pot vedea mai bine posibilitatile pozitive din jurul meu.

20. Fericirea nu incepe cand “aceasta, aceea sau celalalt lucru” este rezolvat. Fericirea este ceea ce se intampla acum, cand profit cat mai mult de ceea ce am.

 

No Comments Yet.

Leave a comment

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien