Tigari in valoare de 75.000 lei confiscate de politisti

Astazi , in jurul orei  01.20, Politia Rurală Marginea, a oprit pentru control pe DN 17A, autoutilitara condusă de un bărbat de 43 de ani din județul Hunedoara.

În urma verificării interiorului autoturismului, polițiștii au identificat într-un compartiment special amenajat, 7.490 pachete cu țigări, fără documente legale, bunuri despre care, bărbatul a declarat faptul că le-a achiziționat de la persoane necunoscute de pe raza comunei Vicovu de Jos.

Țigările în valoare de circa 75.000 lei au fost confiscate, iar autoutilitara în valoare de aproximativ 2.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul poliției.

În cauză s-a întocmit dosar, bărbatul de 43 de ani, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

Astfel de activități se vor desfășura permanent, polițiștii acționând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracționale pe linia introducerii în țară a țigărilor de contrabandă cât și a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

No Comments Yet.

Leave a comment

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien