Serbările Zăpezii ediția 2017

Primăria Vatra Dornei a definitivat programul evenimentului „Serbările Zăpezii” de anul acesta. Manifestările vor avea loc din acest weekend şi până pe 18 februarie. Pe parcursul a cinci săptămâni consecutive, turiştii şi iubitorii sporturilor de iarnă vor avea parte de spectacole, concursuri şi alte activităţi pregătite de organizatori. Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, a precizat că, la fel ca în ultimii ani, „Serbările Zăpezii” de la Vatra Dornei se vor desfăşura în Parcul Municipal al oraşului, în imediata apropiere a izvorului Sentinela şi a Cazinoului. Ilie Boncheş a prezentat şi programul manifestărilor din cele cinci weekenduri, cu precizarea că ar putea exista modificări în ceea ce priveşte programul şi ordinea artiştilor.

 


În al doilea weekend, vineri, 27 ianuarie, de la ora 19:00, va avea loc un Party DJ, iar sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 19:00, pe scena din parc vor urca membrii Artis Band din Suceava.

Vineri, 3 februarie, distracţia va începe la ora 19:00, după care, de la ora 20:00, va urma concertul celor de la Şuie Paparude. A doua zi, sâmbătă, 4 februarie, de la ora 20:00, vor avea loc spectacolele celor de la Fantome şi CCSE. În cel de-al patrulea weekend, vineri, 10 februarie, va avea loc un concert al formaţiei ROA, în timp ce sâmbătă, de la ora 20:00, pe scenă vor urma DJ Vasile, Electric Brother şi Skizzo Skillz. „Serbările Zăpezii” se vor încheia în weekendul 17-18 februarie a.c., cu spectacolele celor de la Moonlight Breakfast (vineri) şi Golan (sâmbătă).

 

No Comments Yet.

Leave a comment

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien