Seful de post de la Moldovita saltat de mascati. Al doilea dosar pe numele sau

Lucratori din cadrul Directiei Nationale Anticorputie au descins ieri in Moldovita, avand de indeplinit un mandat de retinere pe numele sefului de post din localitate, Vasile Niga Solcan.

Acestuia i se imputa savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimiliate celor de coruptie, precum vanzari ilicite si fara acte de material lemnos pe piata neagra. Seful de post nu este singurul retinut in aceasta ampla operatiune, alaturi de el fiind retinuti inca 8 suspectie.

De mentionat este ca Vasile Niga Solcan nu este la primul contact cu legea penala, el mai fiind retinut si la inceputul acestui an si dus la audieri in Bucuresti, unde a petrecut o seara in arestul capitalei. In acel dosar fata de seful de post s-a dispus clasarea, organele judiciare considerand ca nu sunt probe indestulatoare pentru a putea pune in miscare actiunea penala fata de acesta.

Se pare ca localnicii s-au sesizat ulterior in repetate randuri fata de presupuse noi acte infractionale ale sefului de post, astfel ca acesta a ajuns din nou in vizorul organelor de ancheta.

No Comments Yet.

Leave a comment

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien