Melania Trump, criticata dur de presa

Melania Trump s-a prezentat la ceremonia de învestire a soţului său la Casa Albă, într-o ţinută extrem de elegantă. Totuşi, vestimentaţia sa a creat furori în presa de peste Ocean, care acuzat-o din nou că e total lipsită de inspiraţie, adoptând o linie similară cu cea a lui Jackie Kennedy, la ceremonia din 1961.

 

Donald Trump a devenit vineri oficial al 45-lea preşedinte al SUA, el preluând ştafeta de la Obama. Fiecare acţiune a sa a fost urmărită pas cu pas în media occidentală şi din SUA, dar la fel de expusă a fost şi soţia acestuia, Melania.

Criticată pentru ţinutele extravagante şi pentru unele decizii din trecutul său, Prima Doamnă a abordat de această dată o vestimentaţie extrem de sobră, creată de celebrul Ralph Lauren. Insuficient pentru a nu crea polemici, totuşi. Melania a fost aspru criticat din nou pentru că încearcă să copieze, rochia sa semănând izbitor de mult cu cea purtată de Jackie Kenendy, acum mai bine de jumătate de secol, la ceremonia de învestire a lui JFK.

Nu este prima oară când Melania se află într-o situaţie de acest gen, discursul său de după alegeri având bucăţi întregi din cel al lui Michelle Obama, la prima alegere a lui Barack pentru Casa Albă.

De menţionat faptul că Trump este în acest moment la a treia căsnicie, el căsătorindu-se cu fostul fotomodel Melania în 1998. Cei doi au împreună un băiat.

No Comments Yet.

Leave a comment

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien