Furturi pe bandă rulantă în municipiul Suceava

Polițiștii atrag atenția cu privire la modul de asigurarea a bunurilor, hoții profitând în majoritatea cazurilor de neglijența proprietarilor în luarea măsurilor de protecție.

 

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin ‘S.N.U.A.U. 112’ de un localnic de 33 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturism.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care a parcat autoturismul pe trotuarul din fața imobilului unde locuiește, însă a lăsat bunurile de valoare în interior, la vedere. Prin spargerea geamului unei portiere, persoane necunoscute au sustras o geantă cu bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de circa 800 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Si poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin ‘S.N.U.A.U. 112’ de o tânără de 18 ani, din comuna Mălini, despre faptul că, în timp ce se afla într-un restaurant din municipiul Vatra Dornei, persoane necunoscute i-au sustras un telefon.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, în jurul orei 16.00, în timp ce se afla în restaurant a ieșit din local la fumat cu un tânăr, a uitat telefonul pe masa exterioară a clădirii, persoane necunoscute sustrăgându-l.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

 

Polițiștii recomandă să nu lăsați la vedere în vehicule bunuri de valoare, genți, borsete, bunuri electronice, aceste gesturi constituindu-se în adevărate invitații deschise la furt. De asemenea, recomandăm supravegherea atentă a bunurilor atunci când vă deplasați în anumite localuri publice, mall-uri sau alte locuri cu aflux sporit de persoane.

No Comments Yet.

Leave a comment

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien