Evaluarea activității Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava

Joi, 19 ianuarie a.c, la sediul Palatului Administrativ Suceava, s-a desfășurat Evaluarea activității Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava în anul 2016, eveniment la care au participat dl. Constantin Harasim — prefect al județului Suceava, dl. Gheorghe Flutur — președinte al Consiliului Județean Suceava, reprezentanți ai instituțiilor din județ cu care inspectoratul colaborează și cadre ale unității

În cadrul activității de evaluare, inspectorul șef al I.J.J. Suceava, locotenent colonel Marian Mihai Lungu, a prezentat activitățile organizate, misiunile executate și rezultatele obținute în anul în curs, precum și aspecte privind neajunsurile și problemele cu care s-a confruntat inspectoratul.

Pe linia misiunilor de ordine și siguranță publică, Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava a planificat, organizat și executat un număr de 32.134 de misiuni de ordine publică.

Totodată, au fost planificate, organizate și executate 215 misiuni cu ocazia desfășurării manifestărilor sportive, acestea vizând competiții din discipline diverse, fotbal, handbal, volei, rugby, cros, atletism, ciclism și sporturi de iarnă.

Pe această linie, menționăm că, împreună cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava, a fost demarată o campanie de prevenire a violenței, care vizează manifestările sportive organizate în perioada octombrie 2016 — iunie 2017 la nivelul județului Suceava.

No Comments Yet.

Leave a comment

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien