CFR a anulat 35 de trenuri

CFR Infrastructură intervine miercuri, la ora 9, cu pluguri pentru deszăpezire pe 5 intervale de staţii din sud-estul ţării, pentru siguranţa circulaţiei trenurilor; 35 de trenuri fiind anulate, potrivit datelor publicate de CFR Călători.

 

Traficul feroviar este operaţional pe toate magistralele de cale ferată, iar trenurile înscrise în circulaţie de operatorii de transport feroviar de călători asigură legătura cu toate zonele ţării”, transmite administratorul infrastructurii feroviare.

Utilajele de deszăpezire acţionează la această oră pe secţiile: Videle – Giurgiu, Fundulea – Săruleşti (fir II), Ţăndărei – Slobozia, Medgidia – Tulcea, Feteşti – Lehliu şi Ciulniţa-Călăraşi.

În jumătatea de sud a ţării, condiţiile meteo nefavorabile impun înscrierea în circulaţie doar a trenurilor tractate cu locomotive Diesel (DHC, DA sau GM) pe următoarele intervale de staţii: Urziceni-Slobozia, Alexandria – Zimnicea, Roşiori Est-Tr. Magurele, Caracal-Corabia, Ciulniţa-Călăraşi, Constanţa-Mangalia şi Medgidia-Tulcea Oraş.

CFR Călători, a anulat pentru ziua de marţi 35 de trenuri Regio şi Interregio, călătorii având însă la dispoziţie alte garnituri care circulă pe aceleaşi relaţii.

Pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor sau a călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform regulamentului de transport pe calea ferată, precizează CFR Călători.

Lista trenurilor anulate poate fi consultată aici

 

Sursa:Mediafax

No Comments Yet.

Leave a comment

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien