ȘOCANT! Bebeluș aruncat la gunoi într-o punga de plastic la -10 grade

Caz de o cruzime greu e imaginat la Suceava. O mamă și-a aruncat bebelușul nou născut la -10 grade celsius, într-o pungă de plastic. Pe corpul nou-născutului, oamenii legii au descoperit urme de leziuni și mușcături, cel mai probabil produse de câinii fără stăpân care au descoperit corpul bebelușului. Nu se știe încă dacă acesta a fost ucis de câini sau a murit din cauza gerului care a apăsat întreaga țară în ultimele zile.

Descoperirea a fost făcută în cartierul Burdujeni, iar o poză cu micuțul aflat într-o pungă de plastic a fost deja postată pe rețelele de socializare, viraizându-se în scurt timp.

Ce a putut-o determina pe proaspăta mamă să recurgă la un astfel de gest șocant este greu de înțeles, cu atât mai mult cu cât cadavrul bebelușului a fost găsit în plină stradă.

Oamenii legii întreprind cercetări pentru a descoperi cine se face vinovată de acest gest. Cel mai probabil, pe numele femeii se va emite în curând un mandat de arestare preventivă, fiind greu de crezut că un astfel de gest poate fi ascuns mai mult de câteva zile.

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien